feb 182014
 

Januar og begynnelsen av februar var bedrøvelig her hjemme på Østlandet. Jeg tegnet meg på hos Østfold Golfsenter for en ukes golf i Murciadistriktet i Spania, med leilighet ved Mar Menor Golf Club. Dette var første uken med OL, men det fikk heller være: Bedre å være aktiv på golfbanene enn passiv foran TV-skjermen, tenkte jeg

SAMSUNG

Hotellet hadde gode leiligheter og mektig frokost, noe som førte til at jeg la på meg 1,5 kg på en uke. Jeg får vel også skylde litt på nistepakken; Kvikk Lunsj og noen halvlitere etter hver runde. I dette koselige området bor det for øvrig mange norske. Det var forholdsvis kaldt de første dagene, med temperaturer rundt 10- 14 grader. Senere ble det over 20 grader og god sol.

SAMSUNG

Første utslag på Mar Menor GC. Og jeg kan trygt si at siden gikk det slag i slag, og noen ganger litt for mange!

SAMSUNG

Vi spilte på fem forskjellige baner i Murciaområdet. De var flate, men med kunstige hauger i fairway og svært ondulerte (ujevne) greener som i tillegg var svært raske (dvs. ballen rullet lett). Fairwayene var myke men med god rull på ballen.

SAMSUNG

På begge sider var det ørkenliknende rough med hard sandbunn, beplantet med høye gressliknende busker. Det gjorde det lett å finne ballen dersom man slo skjevt og havnet utenfor fairway. På et par av banene var det også noen dammer som «spiste baller» dersom man ikke var forsiktig og siktet godt til siden.

SAMSUNG

Alle banene var omkranset av hus, rekkehus eller blokker. Det var svært få å se i leilighetene. Dette overrasket meg, for februar må jo absolutt være en måned å foretrekke i Spania fremfor plask, sludd og snø hjemme! Er velstanden så stor at vi har råd til leiligheter som bare brukes 1-2 måneder hvert år?

SAMSUNG

Minner litt om Murmansk på 70-tallet?

SAMSUNG

 Jens og jeg koste oss og hvilte ut som vanlig etter rundene,

men… Hva gjør Jack Nicholson her???

Det får jeg komme tilbake til senere, etter at golfhandicapet mitt er revidert:

SAMSUNG

461 views
 Posted by at 20:29

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: