mar 222013
 

TV2-nyhetene forteller at det har tatt 24 år å få ferdig E18 gjennom Vestfold. Jeg lurer på hvor mange tiår det tar før det er firefelts motorvei helt til Stavanger, Trondhjem og Bergen. (Til Bodø og Tromsø blir det dessverre bare en lang drøm) Det tar selvfølgelig tid når alle skal få uttale seg om eventuelle planforslag og alle mulige lokale hensyn må tas. Jeg mener vedtak om traseer må skje sentralt, og med meget kort høringstid for fylkespolitikerne. En hel veistrekning burde ikke tatt lenger tid enn FEM år, hevder eksperter til TV2.

Det virker litt stakkarslig når Stoltenberg og Arnstad skriver sitt HURRA på TWITTER i dag for at man har vedtatt å bygge tunnel for skipstrafikken et sted på Vestlandet. Når kommer hurra’ene for et normalt godt og ferdig utbygd hovedveinett? Når får vi dobbeltspor inn til de største byene? Når blir jernbane et godt alternativ til fly mellom våre største byer?

Konklusjon: Det gjenstår mye å hente inn fra tidligere unnlatelsesynder og lite fremsynt tenkning fra både regjeringsperioder med AP og borgerlige.

Imens passer det godt å ta ventetrøsten med SLOWHANDs 35-års jubileum, for det kommer nok til å ta like lang tid!

 

467 views
 Posted by at 09:01

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: