apr 132014
 

I kveld  trodde jeg det ville være fornuftig å stille opp på Sarpsborg stadion og gi moralsk støtte til Sarpsborg 08 i kampen mot Start. Det koster fra 200 kroner for en sitteplass for voksne og 100 for barn.

Kampen kom igang og stemningen var bra. Folk fulgte med og applauderte når spillerne fortjente det. Foran meg satt tre tenåringsjenter. De var mer opptatt av telefonene sine; tekstet, pratet og kommenterte venninner og gutter i omgangskretsen. Noen unge menn som passerte fikk selvsagt velfortjent oppmerksomhet, ellers registrerte de lite av det som foregikk på banen. De fikk ikke med seg de to målene som kom og var heller lite engasjert. men de koste seg på sin måte.

Når jeg regner på hva denne moroa kostet dem, blir likevel kampen som sådan dyr; 100 kroner på hver for ca 10 minutter fotball og 80 minutter sosiale aktiviteter. De virket fornøyde da de gikk, fem minutter for kampslutt, men hadde de fått med seg hva resultatet ble? Jeg er ikke sikker på det, men pytt, hvilken rolle spiller det egentlig når kampen var kjedelig? To lag som triller ball uten særlig mange forsøk på å komme seg innenfor 16-meteren.

De oppnådde nok sitt mål for å være på stadion, i motsetning til meg som fikk lite igjen for det som skjedde utpå banen.

370 views
 Posted by at 22:22

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: