mar 312011
 

På NRK-programmet Schrødingers katt fikk vi i dag innslag om farlige tilsetningsstoffer i tannkremer, hudkremer, solkremer og shampoer. I dag, 07.11.2011, får vi på NRK-Puls høre at Forbrukerrådet endelig har tatt opp tråden videre og viser til hormonforstyrrende stoffer som kan være skadelige for både barn og voksne.
Jeg fant navn på tilsetningsstoffer som jeg ikke kjente til, og slo opp på internett. Da kom jeg over denne amerikanske nettsiden som vurderte forskjellige produkter, og rangerte dem etter sammsynlighet for helsefare, bl.a. kreft. Prøv denne linken på f.eks Colgate tannkrem eller på Garnier Fructis shampoer, og se resultatene!
http://www.cosmeticsdatabase.com

 

 

 

 

884 views

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: